Despre mine

Viziunea mea este ca intr-o zi lumea va fi plina de oameni relaxati, fericiti, plini de iubire, sanatosi, multumiti din adancul lor, conectati cu sine. Va fi o lume in care relatiile de cuplu sunt bazate pe dragoste neconditionata, suport, acceptare intre parteneri, in care partenerii aleg sa se sprijine reciproc pentru cresterea lor personala si spirituala. O lume in care copiii sunt intampinati cu iubire neconditionata si intelegere, in care sunt tratati de la egal de catre parinti, in care parintii ofera copiilor lor spatiul sa fie ei insisi, miracole vii, plini de creativitate si fericire, expresii autentice ale sinelui lor si exemple de urmat pentru noi, parintii lor si adultii in general.
Sunt pasionata de munca de reprogramare a subconstientului, si fac asta de peste 5 ani. Am lucrat intens in terapie cu clientii, in intalniri individuale sau de grup, lucrand cu peste 2000 de oameni pana acum. Abordarea mea se bazeaza pe identificarea si schimbarea acelor convingeri din subconstient care stau la baza afectiunilor fizice sau cele legate de tiparele mentale cu efect nociv asupra vietii. Instrumentul cel mai mult folosit este Theta Healing – deci „vindecarea cu unde theta” care este o tehnica de meditatie bazata pe o filozofie spirituala care dezvolta spiritul, mintea si trupul. In plus aduc multe elemente de coaching, hipnoza si din experienta mea de parenting, de comunicare non-violenta sau al relatiei de cuplu.

Ma gasiti deasemenea pe site-ul www.olteatudose.com.

Cu mult drag

Oltea Tudose

 

 

 

 

7 comentarii la „Despre mine

 1. Impartasim aceleasi idealuri

  1. Iuhu!! Stiam eu ca suntem de aceeasi parte, Liliana!

 2. te-am gasit intamplator…sau nu :-))
  ma bucur..tocmai acum lucrez la un proiect pentru copii si parinti pe care sper sa il lansez prin noiembrie. poate ne-om vedea si ‘om pove.
  te imbratzi
  mira (mama lui Zoran)

  1. Ah, ma bucur Mira! Felicitari! Ma bucur!

 3. […] Pe la ora 16.30 încep şi interviurile propriu-zise. Îmi aştept rândul împreună cu Oltea Tudose,  Claudia Bieder Heim, Laura Frunză şi alte două doamne pe care nu reuşesc să le identific. […]

 4. Da,avem toate motivele sa credem intr.un viitor mai frumos cunoscand si citind oameni ca si tine…:-)…om cu un astfel de sistem de valori. Keep.up the good job! Ali,mama de Di si Eve :–.

  1. Multumesc pentru aprecieri! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *