Despre mine

Viziunea mea este ca intr-o zi lumea va fi plina de oameni relaxati, fericiti, plini de iubire, sanatosi, multumiti din adancul lor, conectati cu sine. Va fi o lume in care relatiile de cuplu sunt bazate pe dragoste neconditionata, suport, acceptare intre parteneri, in care partenerii aleg sa se sprijine reciproc pentru cresterea lor personala si spirituala. O lume in care copiii sunt intampinati cu iubire neconditionata si intelegere, in care sunt tratati de la egal de catre parinti, in care parintii ofera copiilor lor spatiul sa fie ei insisi, miracole vii, plini de creativitate si fericire, expresii autentice ale sinelui lor si exemple de urmat pentru noi, parintii lor si adultii in general.

Contributia mea la realizarea viziunii mele acum este prin impartasirea experientei si cunoasterii mele de mama. In mod special sprijin proaspetele mame pentru o alaptare de succes a bebelusilor lor. Eu cred ca alaptarea, pe langa hranirea bebelusului cu ceea ce este cel mai potrivit, sanatos aliment, special creat pentru bebe, este un act profund de conectare intre mama si copil: un sentiment adanc de iubire, liniste si pace, de incredere, de protectie si siguranta cu care toti am vrea sa crestem si sa ramanem toata viata, cu care toate mamele constiente doresc sa isi vada copiii crescand. Aceasta poate fi o baza solida pentru o viata autentica a fiecaruia dintre noi, pentru o relatie autentica cu sinele, pentru o relatie plina de incredere si autenticitate si pe toata durata vietii a parintilor cu copiii lor.

Ma inspira ideea de a face parte dintr-o comunitate a parintilor autentici, care sa incurajeze cat mai multi oameni sa isi largeasca viziunea asupra vietii, sa isi urmeze pasiunea cu incredere, sa mearga in directia si ritmul proprii, catre o viata relaxata, autentica, sanatoasa, vesela, plina de iubire si claritate si in spatiul acesta sa isi vada copiii crescand.

Cine se alatura?