Contact

Ma bucur sa ma contactati pentru orice subiecte legate de acest blog, pentru orice intrebari aveti, pentru sprijin in alaptare, pentru feedback, etc.

Email: oltea [punct] tudose [@] mamalapte [punct] ro

Facebook: https://www.facebook.com/MamaLapte

Skype: oltea.tudose

Mobil: +40 724 12 66 17

Sunt din ce in ce mai multe mame care ma gasesc pe mine pentru sprijinul in alaptare de care au nevoie. Ma simt onorata si va multumesc pentru increderea pe care mi-o acordati! Rezultatele pe care le avem impreuna ma implinesc si ma emotioneaza profund. Multe sunt mame din Bucuresti si cu ele ma pot intalni dar multe sunt din afara Bucurestiului si vorbim la telefon sau pe skype si functioneaza la fel de bine. De aceea am inceput sa ofer acest serviciu si mamelor din afara Bucurestiului sau celor care vor sa ne “intalnim” si offline. Va incurajez sa ma contactati daca simtiti ca eu sunt persoana cu care puteti fi pe aceeasi lungime de unda si pentru aceasta ma puteti cunoaste din articolul “cum am ajuns sa scriu un material despre alaptare”, in care eu vorbesc mult despre mine, din intregul ghid de alaptare si deasemenea citind testimonialele in care mamele cu care am colaborat povestesc experientele lor.

Pentru acest serviciu de consiliere, inclusiv la distanta, eu accept o plata care poate fi facuta prin transfer bancar sau alte modalitati de plata.

🙂 cu drag!

Oltea Tudose