Publicat pe Lasă un comentariu

Mergem la targ, la oraselul mami 18-20 noiembrie

In weekendul care urmeaza e iarasi targ, la oraselul mami, si mergem acolo cu mic cu mare. Avem si un stand care se numeste clubul Titi, totul e organizat de Ana Maita si ma bucur ca vom fi impreuna acolo. Bineinteles mai sunt si alte femei grozave cu noi iar programul e intens si va rog sa il verificati aici, pe site-ul Asociatiei Mame pentru Mame. De fapt standul nostru ofera loc linistit de alaptare, consiliere, si proiectii de filme documentare despre nasterea naturala despre care toata lumea zice ca sunt extraordinare si abia astept sa le vad. Vom avea discutii si vom primi cu drag vizite.

Am aflat din surse de incredere ca intrarea e libera asa ca foarte probabil vor fi multi vizitatori. Spre deosebire de toate targurile pentru mamici si bebelusi, care pentru mine sunt foarte obositoare, aglomerate, zgomotoase, aici amenajam acest loc de intalnire pentru oameni cu mentalitati diferite de cele conventionale. Vor veni parinti si viitori parinti care au idee despre nastere naturala, despre alaptare ca mod de implicare sufleteasca, empatica intr-o relatie autentica si bazata pe comunicare cu bebelusul si bineinteles ca baza fireasca de hrana. Astfel de oameni schimba mentalitati, depasesc limitele proprii si dau mai departe si altora din experienta lor. Acesta este si telul nostru, sa ajungem la cat mai multi viitori parinti si sa ii sprijinim sa isi vada rolul lor autentic in vietile lor si a copiilor lor.

Sambata intre 16:30 si 17:30 eu voi discuta cu viitoare mame despre alaptare, din perspectiva si experienta mea. Sunt foarte bucuroasa ori de cate ori am o astfel de ocazie, pentru ca stiu ca o astfel de discutie are un impact adanc si aceste mame se vor preocupa cu tot sufletul de hrana sanatoasa a celor mici. Toate mamele cu care am avut astfel de discutii mi-au impartasit din experienta lor si m-au imbogatit astfel si pe mine.

La targ vor mai fi si alte mame care expun lucrurile minunate pe care le lucreaza ele si abia astept sa o vad pe Diana care in plus expune si cosmetice organice si facute de mana ale Alexandrei.

Va astept cu drag!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *