Publicat pe Lasă un comentariu

ONG Fest

Asociatia Mame Pentru Mame participa la ONG Fest care se desfasoara intre 9-10-11 septembrie. Acesta este un moment foarte prielnic pentru gravide si proaspete mame sa ia contactul cu o serie de informatii de baza dar mai putin conventionale in legatura cu nasterea si rolul de parinte. Spun „mai putin conventionale” cu multa bucurie, pentru ca tocmai astfel de informatii mi-au facut mie viata de mama mai usoara, mai simpatica, mai empatica, mi-au deschis mintea si sufletul catre o alta perspectiva asupra fiecarui moment din viata mea, din viata mea de mama, etc.

In cadrul asociatiei ma bucur sa am rolul de a transmite mamelor informatii despre alaptare, de a sprijini mamele care intampina probleme la alaptare, din experienta mea de mama de 2 copii. Ma bucur astfel sa fac parte dintre acei oameni care sprijina femeile catre o experienta a nasterii, a alaptarii, a vietii de mama dintr-o perspectiva naturala, orientata catre natura, comunicare, empatie, iesita din tiparele incorsetate care s-au creat in ultimul veac despre un subiect atat de natural. Acei oameni la care ma refer sunt raspanditi in centre pregatitoare de nastere, in asociatii, in spitale si cabinete, fac consultanta in alaptare, organizeaza cursuri, insotesc la nasteri cu toata dragostea lor, si fac toate astea in mod constient, pentru a aduce bucurie. Ma bucur mult ca exista astfel de oameni, voi faceti lumea mai fericita!

Ana Maita este acolo, a pregatit o multime de surprize, va invit pe toti sa cautati in programul asociatiei ce va atrage si sa mergeti la ONG Fest!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *